• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • Bloodshot (2020)

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Bloodshot (2020) Online Subtitrat

  Bloodshot (2020) Online Subtitrat – Filmul ni-l prezintă pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită recent ucis în acţiune, care este readus la viaţă şi transformat în super-eroul Bloodshot, de către corporaţia RST. Fiind inoculat cu toate proprietăţile unei nano-technologii de ultimă oră, el reprezintă acum o forţă de nestăvilit – cel mai puternic războinic creat vreodată de această corporaţie – capabil acum să se auto-vindece instantaneu. Dar, odată cu procesul de transformare a corpului său, compania i-a modificat totodată mintea şi amintirile. Când Ray începe să-şi amintească câte ceva din trecut, el nu mai ştie ce e adevărat şi ce nu – dar este hotărât să reia controlul asupra propriei sale vieţi.

  10 Comentarii
  1. Elena spune:

   Destul de bun. Nota 9. Aștept o continuare.

  2. ROGER spune:

   Slabut.Un Copy Paste a multor filme intr-o noua regie sau scenariu. Chiar nimiic surprinzator.Un Sf mic de tot gandindu-ne ca Universal Solder a fost cu mult,mult timp in urma sau altele.

  3. Pavel spune:

   Un film…incredibil!Mulțumesc celor ce administrează dvrx.

  4. cr7 spune:

   film ma plecut nota 10. o sa ma iata parta 2 dupa catva ani

  5. DivXFilmeOnline spune:

   folositi alt player, la netu se poate derula o singura data pe video din cauza ca e mult traffic. folositii doodstream / videomega, cele 2 merg bine.

  6. Stefan spune:

   Am o problema la player netu, cand incerc sa dau mai inainte la orice minut, nu merge, si sunt tot felul de opriri la player, nu e din cauza la net sau la telefon

  7. RADU SORIN VAIDES spune:

   Deastul de reusit , merita un 9 …. Multumesc divxfilmeonline

  8. Adina spune:

   Foarte frumos.

  9. Adi spune:

   bunicel,nota 8

  10. thev1russ spune:

   mde…universal Soldier cu VanDamme, va spune ceva?

  Lasă un răspuns