• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • Stargirl Sezonul 1 Episodul 10

  Brainwave Jr.

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Stargirl Sezonul 1 Episodul 10 Online Subtitrat

  Stargirl Sezonul 1 Episodul 10 Online Subtitrat – Pe măsură ce Henry Jr. își onorează abilitățile noi, secretele descoperite din trecutul familiei sale îl obligă să ia o decizie dificilă. Între timp, ultimul plan al lui Courtney, Yolanda, Beth și Rick îi aduce față în față cu un membru al ISA. În cele din urmă, tensiunile dintre Pat și Barbara o obligă să-și revizuiască propriul trecut.

  video-background
  4 Comentarii
  1. ale spune:

   Eu personal iubesc acest serial am plans acum la sfarsit si sunt foarte multumita. Cand va aparea urmatorul episod ?? Deoarece nu mai pot de nerabdare de abia astept voi sta cu sufletul la gura pana va aparea.Toate felicitarile mele despre site si despre rapiditatea traducerii!!!

  2. doar un mare fan spune:

   wow,ce episod,nu ma asteptam la finalu asta

  3. Radu spune:

   De acord cu tine iulian
   E foarte greu sa pui subtritare in trun timp scurt respect 👍👍👍👍

  4. Iulian spune:

   super de cand am asteptat sa apara noul episod mii de multumiri acestui site 🙂
   traducerea sper sa apara maine pe la 12:30 sau si pe la 13:00 nu conteaza neeaparat cand apare bravo acestui site face o treaba buna si in primul rand este foarte greu sa traduci un episod film , am incercat chiar eu sa traduc unul si nu mi-a iesit asa ca site-ul acesta este cel mai tare site sper sa continuati in continuare cu ceea ce faceti sunteti foarte buni in ceea ce faceti si inca o data ii multumesc foarte mult acestui site cel mai tare site :))).

  Lasă un răspuns