• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • The Legend of Tomiris (2019)

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  The Legend of Tomiris (2019) Online Subtitrat

  The Legend of Tomiris (2019) Online Subtitrat – Aceasta este povestea vieții marii regine a stepei – legendarul Tomiris. Este destinată să devină un războinic iscusit, să supraviețuiască pierderii oamenilor apropiați și să unească triburile scitice / Saka sub autoritatea ei.

  4 Comentarii
  1. Tudor spune:

   Filmul este o capodopera despre unul dintre cele longevive imperii din toate timpurile si anume despre imperiul scitilor care a dăinuit 1000 de ani de prin anul 700îen și pana prin anul 300en.A fost un imperiu de neînvins. Darius regele perșilor a încercat să-i supuna și na reusit ,Cirus cel Mare care in vremea lui imperiul persan era la apogeu a fost înfrânt și a murit în lupta, Filip al 2 al Macedoniei a luptat 8 ani cu scitii si nu a reușit să-i înfrângă, Alexandru Macedoniei a luptat 7 ani cu scitii si sa retras umilit de sciti ,romanii au luptat cu ei și nu iau biruit.Scitii au luptat împotriva daco-getilor timp de 300 de ani si nu au reușit să-ibiruiască pe daco-geti si in finala au fost aliati iar o parte din triburile scitilor si anume agatarsii sau stabilit în Dacia și au fost asimilați de daci.Acest popr brav si neînfricata dispărut din istorie cum a apărut. Toate popoarele migratoare care au apărut mai târziu au
   avut stilul de lupta luat de la sciti. Hunii Mongolia au avut stilul de lupta de la sciti, scitii au avut cea mai redutabila cavalerie din antichitate de neinfrrant..Nimeni nu putea sa faca filmul mai bine decat kazacii ptr ca actorii pot sa reproduca spiritul războinic al scitilor, kazacii fiind și ei un popor războinic.filmul este o capodopera istorica . Americanii nu puteau sal faca mai bine decat ei.

  2. lau spune:

   frumos!!

  3. Ciprian spune:

   nota 8. Mie mi-a placut. Nu m-am plictisit nici un moment. Un film despre o parte a lumii despre care chiar nu stiam foarte multe. Daca era un film american cu un buget sa zic dublu iesea un film poate si mai fain.

  4. Adonis spune:

   Tomiris was a great Dacic Queen

  Lasă un răspuns