• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • The Originals Sezonul 1 Episodul 1

  Always and Forever

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  The Originals Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat

  The Originals Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat – Klaus Mikaelson, hibridul vampir / vârcolac original, se întoarce la vasul de topire magic, care este cartierul francez din New Orleans – un oraș pe care a ajutat-o ​​să construiască secole în urmă.

  9 Comentarii
  1. Fantvd spune:

   Foarte bun și bine realizat, cu actori de excepție. Singurul de câte nu îmi place este Marcelo…nu știu de ce dar nu îmi place de el. Unii spun ca e mai bun decât vampire diaries însă eu nu pot spune ca sunt de acord. Pt mine tvd este cel mai bun.

  2. Elijah/Klaus/Rebekah/Kol spune:

   Este un serial extrem de interesant! Îl recomand cu mare drag. Toată acțiunea asta,chiar este un serial extraordinar și merită de văzut! Este puțin mai interesant decât The Vampire Diaries, fiindcă familia Mikaelson este cea mai puternică familie din lume! ALWAYS & FOREVER❤️❤️❤️ KLAUS ELIJAH REBEKAH KOL FINN FREYA

  3. aCID spune:

   Cu greu am rezistat la episodul pilot și tot nu înțeleg de ce a adunat atîtea sezoane, e penibil. Și am văzut multe filme cu vampiri, genul îmi place… dar nu necondiționat.

  4. Luminita G spune:

   pur si simplu un serial de exceptie,superb,emotionant,merita vazut!!!!!

  5. Cascaval spune:

   telenovela

  6. Clara Ionescu spune:

   Frumos frumos pentru mine urat pentru alți

  7. danna spune:

   Un serial de excepție. Te captivează de la primul pana la ultimul episod. Dealtfel ca și jurnalele vampirilor. Excepție aici… O sa va placa de Klaus și familia lui. Superb. Mulțumesc admin 😁

  8. Valeriu spune:

   Nu are subtitrare

  9. DivXFilmeOnline spune:

   Am inlocuit playerul openload.

  Lasă un răspuns