• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • The Shack – Cabana (2017)

  Cabana

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  The Shack - Cabana 2017 Online Subtitrat in Romana

  The Shack – Cabana 2017 Online Subtitrat in Romana – Dupa ce fiica lui Mack Phillips a fost rapita si s-a presupus ca a fost omorata, aceasta primeste o scrisoare si crede ca e de la Dumnezeu care ii spune ca trebuie sa se intoarca in Cabana unde fiica sa ar fi fost ucisa. Dupa ce se gandeste o vrejeme acesta pleaca la acea cabana pentru prima data de la pierderea fiicei sale. Ceea ce va gasi acolo ii va schimba viata pentru totdeauna.Urmareste filmul The Shack – Cabana 2017 Online Subtitrat in Romana la cea mai buna calitate!

  6 Comentarii
  1. adriana spune:

   foarte frumos si ft bine gandit.fiecare propozitie are un alt inteles si numai cei deschisi cu minte si sufletul vor intelege adevaratul intele.Vizionare placuta,va doresc

  2. Teodul spune:

   Este un film BLASFEMIATOR! De cand Dumnezeu este o femeie, iar Duhul asemenea? Numai un neo-protestant cu tendinte polititcaly-corect poate gandi asa ceva. Dincolo de tragismul situatiei si de incercarire de compatimire, filmul e o parodiere a lui Dumnezeu.

  3. Constantin spune:

   Alege tot ceeace vrei tu.sa crezi sau sa nu crezi.Dar eu marog pentru tine ca Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te ajute sa crezi pentru ca El este calea ,adevarul,cuvantul si iubirea .Doamne Ajuta semenul meu drag!

  4. Cri spune:

   Iti merge la suflet!

  5. cristi spune:

   filmu asta de pocaiti daca stiam nu ma mai uitam la le

  6. Simona spune:

   Minunat filmul !

  Lasă un răspuns