• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • Zack Snyder’s Justice League (2021)

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Zack Snyder’s Justice League (2021) Online Subtitrat

  Zack Snyder’s Justice League (2021) Online Subtitrat – Hotărât să se asigure că sacrificiul suprem al lui Superman nu a fost în zadar, Bruce Wayne aliniază forțele cu Diana Prince cu planurile de a recruta o echipă de metaumani pentru a proteja lumea de o amenințare care se apropie de proporții catastrofale. Sarcina se dovedește mai dificilă decât își imagina Bruce, deoarece fiecare dintre recruți trebuie să înfrunte demonii propriilor lor trecuturi pentru a depăși ceea ce i-a reținut, permițându-le să se unească, formând în cele din urmă o ligă de eroi fără precedent. Acum uniți, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și Flash ar putea fi prea târziu pentru a salva planeta de Steppenwolf, DeSaad și Darkseid și de intențiile lor îngrozitoare.

  17 Comentarii
  1. Dan Ungureanu spune:

   Foarte tare!!!!

  2. Adi spune:

   O sa adaugi si varianta alb negru „Justice is Gray”???

  3. sorin uzzy adrian spune:

   Nu e 70% din trecut…
   e acelasi film…primul dar facut in viziunea lui Zack.
   si va face partea a doua

  4. Q spune:

   Replici plictisitoare. Aceasi antagonisti.
   4 ore e prea mult pentru un film, puteau face o mini serie de 4 episoade si era mai bine
   Cel putine eu, vreau ceva nou, un film cu personaje negative noi, actiune noua, mai mult decat banalele razboaie.
   Am vazut o ora dint tot filmul, dar nici atat nu merita sa imi pierd timpul.

  5. Ciprian spune:

   Cele 2 ore cat a durat primul film a fost prea putin pentru asa un film mare si care dorea si o continuare. Comparativ ultimele doua Avengers au fost de 3 ore. Totusi 4 ore mi se pare cam mult , dar cand e pandemie si il vezi de acasa merge. Cele mai importante schimbari (pozitive) din punctul meu de vedere sunt :

   1. finalul – care lasa loc de intrepretari si intrebari + plus ca au aparut personajele negative ( personal cred ca are legatura ca Lois e gravida )

   2. Steppenwolf arata mult mai dur cu armura de solzi decat in productia anterioara in kilt.

   Mie mi-a plucut si primul film si acesta.

  6. sorin uzzy adrian spune:

   Salutare tuturor.
   A facut o combinatie intre filmul din 2017 si cel nou sa ai un fir al filmului.
   urmatorul va avea 6 ore ca a declarat sa va continua :-).
   multumim adminului

  7. Adina spune:

   Practic e filmul din 2017, dar a mai băgat si câteva scene noi pe ici pe colo. În orice caz, mie mi-a plăcut.

  8. Tabu spune:

   Foarte tare! E cu totul alt film!

  9. Mihai spune:

   Auzi-l pe ăla: „70% e din filmul trecut” Băi, Vasile! Filmul „trecut” are 2 ore, acesta are 4 ore, cum poate fi 70% din cel de 2 ore? Matematica! Vai de capul vostru! Acesta este capodoperă față de mizeria aia din 2017

  10. TRYHARD_Marian spune:

   Dc e 4:3?

  11. Cinefil spune:

   Liga Justiției a lui Zack Snyder, [5] denumită adesea „Cutul Snyder”, este filmul regizorului din 2021 al filmului american super-erou din 2017 Justice League. Prezintă Justice League – al cincilea film al DC Extended Universe (DCEU) și bazat pe echipa de supereroi DC Comics cu același nume – așa cum intenționase regizorul Zack Snyder înainte de a părăsi producția. La fel ca lansarea cinematografică, Liga Justiției a lui Zack Snyder urmează Liga Justiției – Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa) și Flash (Ezra Miller) – în timp ce încearcă să salveze lumea de amenințarea catastrofală a Steppenwolf (Ciarán Hinds), Darkseid (Ray Porter) și armata lor de parademoni.

   Justice League, lansată de Warner Bros. în 2017, a suferit o producție dificilă. Scenariul său a suferit modificări majore înainte și în timpul producției între 2016 și 2017. În mai 2017, Snyder a renunțat la post-producție după moartea fiicei sale, iar Joss Whedon a fost angajat să termine filmul, completându-l ca regizor necreditat. Whedon a supravegheat redistribuiri și alte schimbări care au încorporat un ton mai luminos și mai mult umor și au redus semnificativ timpul de rulare în conformitate cu un mandat de la Warner Bros. Liga de justiție teatrală a primit recenzii mixte și a fost o bombă de box-office, conducând Warner Bros. reevaluarea viitorului DCEU și concentrarea dezvoltării pe filme individuale.

   Pe măsură ce au apărut detalii despre producția tulburată a filmului și starea sa înainte ca Snyder să demisioneze, mulți fani și-au exprimat interesul pentru o variantă alternativă mai fidelă viziunii lui Snyder. Fanii și membrii distribuției și ai echipajului au solicitat eliberarea acestui lucru, pe care l-au poreclit Snyder Cut. La acea vreme, specialiștii din industrie considerau lansarea ca fiind puțin probabilă. Cu toate acestea, Warner Bros. a decis să avanseze în februarie 2020; în mai, Snyder a anunțat că tăierea originală va fi lansată sub numele de Zack Snyder’s Justice League, prin intermediul serviciului de streaming HBO Max. Costul a fost de aproximativ 70 de milioane de dolari pentru finalizarea efectelor vizuale, a scorului și a editării, cu noul material filmat în octombrie 2020. Cutia a fost inițial planificată să fie lansată atât ca miniserie, cât și ca film de patru ore, dar planurile pentru miniserie au fost abandonate. până în ianuarie 2021. Filmul este dedicat amintirii fiicei lui Snyder, Toamna.

   Liga justiției a lui Zack Snyder a fost lansată prin HBO Max pe 18 martie 2021. Criticii au considerat, în general, filmul o îmbunătățire față de lansarea în cinematografe din 2017.

  12. vasy spune:

   70% este din filmul trecut

  13. Strabunicu spune:

   N-am inteles nmk dc au facut cu partile din cel din 17 era bine alte scene si sa dureze si mai mult finalul nu prea mi o placut adica arata niste lucruri pe care le stim deja chiar daca sunt cateva parti noi restul le stim deja.

  14. Admin spune:

   A fost adaugata subtitrarea.

  15. Cosmin spune:

   Îi continuarea la filmul din 2017 sau de ce are 4 ore?

  16. DivXFilmeOnline spune:

   Subtitrarea in romana apare maine, dupa ora 10:00.

  17. Liviumania spune:

   Subtitrarea cand apare

  Lasă un răspuns